Kære branche-/laugsven

Minder fra årets høstfest i Københavns Bagerlaug

Vi undskylder at vi sender denne mail lidt "bredt" ud.

(Men det kan jo være du har lyst til at se hvor sjovt vi havde det, hvis du ikke var med)

Vi bød velkommen til to nye medlemmer i Københavns Bagerlaug, nemlig KonditorBager i Bjæverskov, Henrik Hougaard Meihlen og ZBC Ringsted, respræsenteret ved Poul Erik Rasmussen, der er områdeansvarlig for bager- og konditoruddannelsen.

BKD formand Hardy Christensen fik i den grad overrasket vores Oldermand Erik Ellitsgaard, da han tildelte ham BKD's Hæderstegn i guld, med ordene; ”Du tildeles BKD’ hæderstegn i guld for dit utrættelige arbejde for branchen, for din evige kamp for at minimere antallet af bagerovne der slukkes, og sidst, men ikke mindst, for at bidrage til at videreføre og videreudvikle de stolte håndværkstraditioner, ikke mindst til nye lærlinge, i samarbejde med ZBC”.

Oldermanden takker ydmygt og gentager takken fra overrækkelsen; "I ved alle hvor meget det her betyder for mig, så tusind tak".

I Oldermandens tale fik vi også sat dato for Høstfesten 2016, det bliver søndag den 25. september 2016. Og festen vil fast fremover blive placeret på den sidste søndag i september. Så det bliver nemt at sætte kryds i kalenderen.

Nok for nu - her er link til BILLEDGALLERI HØSTFEST 2015

 

De bedste hilsner og på gensyn

Bestyrelsen og Oldermand Erik Ellitsgaard

Københavns Bagerlaug


Image Caption