Byens Brød

Om Byens Brød

Byens Brød bagt brød i bageriet siden 1768, hvorfor vi uden tvivl véd, hvad vi gør.
Vi vedholder stadigt de gamle bager traditioner og dette er en af vores hemmeligheder bag, hvordan vi kan lave så godt brød.

Friskt morgenbrød

Vil du gerne have, at der står friskt morgenbrød på bordet, hver eneste morgen i din virksomhed? Ja så er Byens Brød uden tvivl de rigtige til, at hjælpe dig med det. Vi leverer i forvejen til mange virksomheder i København, hvoraf CPH Cloud, Pentia og Frankly Web blot er et udpluk af de virksomheder der allerede er glade for, at få vores brød på bordet om morgenen, hvorfor du også bør overveje dette ude i din virksomhed.

Få Danmarks bedste brød

Vores Fun facts og andet tekst taler for sig selv, derfor kan du være sikret, at få Danmarks bedste brød, kager og meget mere, næste gang du bestiller hos os. Vi håber på at se dig i butikken.

I tvivl?

Hvis du er i tvivl om noget eller har nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med, at kontakte os. Vi er mere end glade for, at snakke med vores kunder, hvorfor du skal være meget velkommen til, at kontakte os. Vi håber du bliver glade for vores side og du får en oplevelse ud af det.

Fun fact om Byens Brød

Vidste du godt, at vi hos Byens Brød er meget kendte for vores romkugler?

Vidste du godt, at vi leverer til HKH Prinsesse Benedicte?

Vidste du også godt, at vi hos Byens Brød har vundet præmier for, hvor gode vi er til, at bage brød?

De sidste to år har vi været blandt de 10 bedste i Danmark til at bage Danmarks bedste brød og vi har ligeledes fået to placeringer i top-ti samt en førsteplads. Derudover kan vi med stolthed sige, at vi også var vinder af konkurrencen Danmarks Bedste Brød i 1994.