Il Fornaio

Il Fornaio

Il Fornaio

Strandlodsvej 13 H
2300 København S
70 20 31 82

mail@ilfornaio.dk
www.ilfornaio.dk

Il Fornaio betyder "Manden ved stenovnen" - men det er lang tid siden, vi kunne nøjes med en enkelt mand til at betjene ovnen. Faktisk helt tilbage til, hvor det hele startede - nemlig på Era Ora i 1985.

Det lykkedes aldrig vore grundlæggere Elvio, Edelvita og Alessandro at finde et italiensk brød, de kunne servere på restaurant Era Ora. Så var det lettere at hente en bagersvend op fra hjemegnen i Perugia.
Efter et par uger gik der bud efter endnu én og så én til. I dag arbejder mere en  snes bagere i Danmarks første og til dato eneste 100 % italienske stenovnsbageri.

Håndelag, råvarer, opskrifter - brødet fra Il Fornaio er den rene, uforfalskede og 100 % økologiske vare. Skabt med hænder og hjerte og med respekt for den tid, det tager at gøre tingene ordentligt.

I dag kan danskerne slet ikke få nok af brødet med den sprøde skorpe, den seje krumme og den luftige konsistens. Og lad os bare være ærlige - det kan vi heller ikke!

Det seneste år har vi udvidet sortimentet og Il Fornaio tilbyder nu også en række delikatesser. Alle er oprigtige, ærlige og kompromisløse - lavet af de bedste ingredienser der findes.