Kirstens Konditori

Kirstens Konditori Christian Larsen

Kirstens Konditori

Frederikssundsvej 148 A
2700 Brønshøj
32 28 01 24

kirstens@email.dk
www.kirstenskonditori.dk

Velkommen til Kirstens Konditori

- Festkager, Bryllupkager, Flødekager, Billedprint og meget mere.


Jeg hedder Christian Larsen er uddannet bager, og er anden generation i Kirstens Konditori efter at mine forældre har drevet konditoriet i 18 år. Jeg har været i virksomheden i 7 år efter en lang rejse rundt i nogen af Københavns bedste bagere og konditorier.

Jeg driver virksomheden videre med de gamle opskrifter tilføjet et frisk pust af de kurser jeg har været på i Frankrig og Italien gennem de seneste år.

Priser & medaljer

Kirstens konditori er en virksomhed der gør meget ud af sine produkter og som altid vil arbejde på at tilbyde kunderne den bedste kvalitet af brød og kager.

Dette er også belønnet via flere medaljer i ÅRETS KAGE og titlen DANMARKS BEDSTE ROMKUGLER og senest BRONZE I DANMARKS BEDSTE BRØD. 

Der lægges stor vægt på, at vores serviceniveau over for kunderne er højt og i konstant udvikling. Dermed fastholder vi virksomhedens gode renommé.

Kvalitet & service

Flere vælger at bruge lidt ekstra tid og penge på, at få en større smagsoplevelse, ved at købe et bedre produkt med hjem. Forhåbentlig handler det om, forbrugerne er ved at få øjnene op for, at der er nogle bagere der stadig kan konkurrere på kvaliteten og servicen.
 
Vi gør meget ud af at forbedre og udvikle vores indretning så vores produktion af produkter hele rationaliseres og lever op til kundernes krav og forventninger.

Målsætning

Det er virksomhedens målsætning, fortsat at kunne producere kvalitetsprodukter, som adskiller sig fra det industrielle.

Dette skal danne grundlaget for fortsat at kunne leve op til kundernes krav og forventninger og dermed sørge for løbende at udbygge virksomhedens renommé.

Vi vil opfylde alle myndigheders krav sikkerhedsmæssigt, hygiejnisk og arbejdsmæssigt.