Michael H. Konditoriet

Michael H. Konditoriet Michael Hjort

Michael H. Konditoriet

Gentoftegade 37
2820 Gentofte
39 65 13 72

konditoriet@mail.dk
www.konditoriet.dk

Konditoriet i Gentofte er startet som et familiebageri i tresserne. Michael Hjort overtog stedet i 1994 efter at have bestået svendeprøven med ros i 1987.

Michael Hjort har bl.a. arbejdet i England som konditor med speciale i lagkager, flødekager og tørkager. Hotel D’Angleterre kaldte i 1988 hvor det blev til 2 år som chefkonditor, med specialer i hjemmelavede chokolader, petit fours, is og desserter.

FDB havde i 3 år glæde af Michael Hjort som bagermester hvor der blev udviklet mange gode brød til glæde for de mange kunder og personalet der blev tredoblet p.g.a. den nye bager succes.

Siden august 1994 har Konditoriet været Michael Hjorts ”barn” der vokser hvert år. Siden starten af 1994 er det lykkedes at mere end 3 doble omsætningen af brød og kager.

Den succesbølge Konditoriet rider på, skyldes en kombination af mange ting, men ikke mindst Danmarks bedste personale. Ingen mester – uasnet hvor dygtig vedkommende måtte være, kan drive så stor en virksomhed til succes, uden et meget velkvalificeret og loyalt personale der virkelig har kærlighed til faget.

I dag består Danmarks bedste personale af 42 mennesker inkluderet rengøringshold og mester selv.