Royal Run / Sjælsø Rundt

LAUGET GENTAGER SUCCESEN

LØB ROYAL RUN DEN 10. JUNI OG KØR SJÆLSØ RUNDT DEN 16. JUNI

47 mestre, fruer og ansatte løb med sidste år, da Royal Run blev afholdt for første gang. Nu gentager Københavns Bagerlaugsuccesen og inviterer alle sine medlemmer til at demonstrere at den danske bager er mere end formbrød. Den danske bager er stærk og udholdende – og et godt sted at få sin uddannelse. Lauget viser også rugbrødsmotorerne frem, når der er mulighed for at deltage i 50 års jubilæumsløbet rundt om Sjælsø søndag den 16. juni. Københavns Bagerlaug lægger sig igen i front på arrangementsudbruddet og gentager de seneste års succes med at invitere alle sine medlemmer til at deltage i det traditionsrige cykelløb rundt om Sjælsø. Københavns Bagerlaug sørger for tøj til begge arrangementer – designet som bagertøj - til alle tilmeldte og betaler tilmeldingsgebyret for dig. Lauget har også fået lavet en flot plakat, som du kan hænge op i produktionen og få dit personale med på ideen. Du skal blot vælge hvilket løb distance og størrelse på tilmeldingslinket herunder. Kom med og lad os sætte faget og lauget på dagsordenen når Pingo og 45.000 københavnere sætter det lange ben foran gennem København og Frederiksberg og/eller når der trampes hårdt i pedalerne på den smukke tur rundt om Sjælsø. Vi ses.

TILMELD DIG HER

BEMÆRK AT DET ER EN BETINGELSE AT MAN LØBER / CYKLER I DET UDLEVEREDE TØJ

Har du lyst til at deltage i Royal Run ’19 i København/Frederiksberg sammen med Københavns Bagerlaug og omdanne gaderne til en stor fest den 10. juni 2019, når HKH Kronprins Frederik løber 10 km med folket.?
Læs mere på: royalrun.dk

Har du lyst til at cykle Sjælsø Rundt søndag den 16. juni 2019 sammen med Københavns Bagerlaug og masser af kolleger og venner i skøn natur.
Der er 4 ruter at vælge imellem.
Læs mere på: sjaelsoerundt.dk