Nyheder

17-04-2018 Kagens Dag - bedre år for år

Oldermand Erik Ellitsgaard overrækker prisen Årets Kagens Dag Kage 2018 til konditor Helene Pabst Hansen fra Michael H Konditoriet, da mester er på velfortjent ferie.

Kagens Dag 2018 – bedre år for år!

Årets Kagens Dag i København, afholdt for 21. år i træk, var tilbage i vante rammer og normalt setup på Københavns Rådhus med 800 kageglade deltagere tirsdag den 10. april.

 

At Kagens Dag i København ikke har mistet sit tag i det sjællandske publikum vidner billetsalget om. Københavns Bagerlaug har valgt at fastholde billetsalget på den gode gammeldags måde, hvor man er nødt til at møde op og købe sine billetter. På trods af dette, var de 800 billetter revet væk på kun en time og 15 minutter. Det er ny rekord.

26 bagerier støttede op om dette års Kagens Dag og 10.000 kager stod klar, da dørene blev lukket op til Rådhussalen præcis kl. 13.00.  Oldermand Erik Ellitsgaard fra Københavns Bagerlaug bød de mange gæster velkommen og blev assisteret på scenen af den altid veloplagte og populære Bubber, der også på vegne af Børnecancerfonden modtog de 60.000 kroner dette års arrangement indbragte. I løbet af de 21 år er det samlet blevet til mere end 1,3 mill. kr. som Københavns Bagerlaug har kunnet støtte fonden med. Takket være de deltagende bagere og ikke mindst, alle jer der deltager og støtter. Stort tak til alle.

”Sidste år startede vi en publikumskåring af Årets Kagens Dag Kage og det er virkelig noget både bagerne og publikum har taget til sig. Bagerne gi’r den en ekstra tand i både udvikling, smag og udseende – og publikum gi’r den som professionelle dommere. Det er nærmest som om Kagens Dag bliver bedre, år for år”, udtaler Oldermand Erik Ellitsgaard.

Stemmesedlerne er talt op og publikum var ikke i tvivl om vinderen, til gengæld var der pointlighed på andenpladsen, som de begge fortjener lige meget, så i år har vi en guld, to sølv.

Årets Kagens Dag Kage 2018 er: Gold Bernhardt fra Michael H Konditoriet

Runnerups på en (i år) delt 2. plads er: Solbærhjerter fra Smørum Konditori og Blondine Citrus fra Johns Kagehus.

 

 

Pressekontakt: Oldermand Erik Ellitsgaard, 28 45 08 45