Kagens Dag

Kagens Dag - en idé, der gør godt!


Københavns Bagerlaug, med daværende Oldermand Leif Gram Hansen i spidsen, er initiativtager og står bag skabelsen af Kagens Dag tilbage i 1997. I 2004 spredte det gode projekt sig til Aarhus, Odense, og Aalborg. Sidenhen er Sønderjylland også kommet med på vognen og har haft en Kagens Dag. Ved Kagens Dag stiller de lokale bager- og konditormestre deres kunnen til rådighed og bager op mod 50.000 kager (afhængigt af antallet af deltagende byer), som nydes af alle dem, der løser billet til kagehimmelen denne ene dag om året.

Kagens Dag success'en har nu varet i snart 22 år
Siden 1997 har de danske bager- og konditormestre, med Københavns Bagerlaug i spidsen, inviteret til et kæmpe kagebord. Både for at fremvise det bedste, som branchen kan formå, men også for at støtte kræftsyge børn ved at give overskuddet fra entreindtægterne til Børnecancerfonden.

Overskuddet eller hele indtægten går til Børnecancerfonden
Nogle byer, herunder Københavns Bagerlaug, lader alle indtægter gå ubeskåret til Børnecancerfonden, mens andre har mange udgifter forbundet med arrangementet - leje af lokaler, service m.m. og derfor lader overskuddet fra salget af billetter gå til Børnecancerfonden. Gennem årene er der givet mere end 1,5 million kroner til Børnecancerfondens arbejde.

Kagens Dag 2019

Tirsdag den 21. maj kl. 13.00


Billetsalg:
Mandag den 29. april kl. 10.00 på Islands Brygge 26, 2300 Kbh S.

Kr. 75,- pr. billet

Én billet består af et armbånd og 1 stk. stemmeseddel.

Dankort modtages ikke. Der kan betales kontant eller med MobilePay.

Der er kaffe og brød til de morgenfriske i billetkøen fra kl. 7.00.

Husk du maks. kan købe 2 billetter pr. person, så alle kan komme med. Det betyder, at kan du ikke selv møde op, kan du sikkert få nogen til at købe billetterne for dig.

Evt. overskydende billetter vil blive udbudt online - se på kbh-bagerlaug.dk

Børn u. 2 år har gratis adgang, men barnevogne må ikke medtages.

Adgangsarmbånd skal være låst og bæres synligt.

Download infofolder her

Find vej til Københavns Rådhus


Vis stort kort